El periòdic electrònic 'El Portal Nou' obre un parèntesi en la seva activitat informativa

A partir d'aquest dilluns, un simbòlic 1 d'Octubre, el periòdic electrònic 'El Portal Nou' obre un parèntesi en la seva activitat amb l'objectiu d'intentar reformular la seva proposta informativa. Després de gairebé cinc anys d'activitat, aquest mitjà, amb errades i encerts, ha intentat oferir un servei al conjunt de ciutadans de les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà. I ho ha fet amb inferioritat de condicions i d'eines amb les que sí han comptat altres mercès al suport directe i indirecte de les administracions. Uns ajuts dels que 'El Portal Nou' mai no n'ha estat mereixedor.

El periodisme i el periodista té una responsabilitat inherent a una funció social i, en aquest sentit, l'objectiu de la nostra proposta periodística ha estat sempre proporcionar una informació de qualitat. Però actualment, lamentablement, la manca de recursos dificulta molt portar-la a terme. És per això que, abans d'assumir una pèrdua de qualitat informativa, el mitjà prefereix obrir un parèntesi per repensar-lo. I això no vol dir un comiat.

Bàsicament perquè 'El Portal Nou' compta amb un potencial de lectors molt important. Més de 3.100 seguidors a la xarxa Twitter i gairebé 5.000 a la xarxa Facebook constaten que hi ha un nombre molt important de persones que confien en el mitjà. Però encara més ho referma els 27.000 lectors que visiten la seva pàgina web.

És per això que, abans d'obrir aquest espai de reestructuració, hem intentat i ofert que aquest potencial de lectors interessats pugui ser aprofitat des de diferents vessants: grups d'estudiants de periodisme que prenguin el relleu per iniciar-se en la professió, col·lectius d'entitats que s'agrupin per convertir-lo en una eina per difondre les seves activitats... A dia d'avui cap d'aquestes opcions ha reeixit. I és per aquest motiu que el parèntesi anunciat neix amb la voluntat de trobar un model de funcionament que mantingui viu 'El Portal Nou'.

Fins llavors, un agraïment molt sincer que han fet possible aquesta primera part del trajecte malgrat els nostres errors i limitacions. També a les entitats, associacions, clubs i persones a títol individual que han comptat amb nosaltres per difondre les seves activitats. I en aquest apartat, un esment especial als Amics de la Música de Valls que, des del primer dia, ens van oferir tota la confiança i suport.

Marxem per tornar perquè les societats informades des de la pluralitat de mitjans són les societats lliures.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada