Finalitza la remodelació de la zona poliesportiva de la Urbanització els Manantials d'Aiguamúrcia

Amb la darrera fase, que ha estat el vas de la piscina, s’ha acabat la remodelació de la zona poliesportiva municipal de la Urbanització els Manantials d'Aiguamúrcia, Amb una subvenció extraordinària de la Diputació de Tarragona s’ha pogut fer aquesta obra que deixa les instal·lacions completament renovades. La lona que cobria la piscina va començar a perdre l’estiu passat i es va demanar una subvenció per tal de poder refer el vas. En treure la lona es va poder veure quin era el problema de l’estructura i els arquitectes responsables van haver d’adequar de nou el projecte inicial. S’ha actuat en el reforç de l’estructura i se li ha posat un nou revestiment de gressitte.

Les instal·lacions poliesportives estaven molt degradades i en els darrers anys s’han anat reformant, de forma que podríem dir que aquest és el darrer pas en el condicionament. En primer lloc es va actuar sobre el ferm de la platja de la piscina ja, que aquest era molt perillós (hi havia trossos amb ciment, trossos amb paviment de pedra, desnivells…) i durant els últims estius en que havia estat així molta gent havia patit caigudes amb lesions. També es va canviar la barana, ja que aquesta consistia en una malla de plàstic. Després es van renovar els lavabos i vestidors (els lavabos no tenien llum i els inodors no estaven connectades a cap desaigua). També es va haver de renovar en una altra fase la depuradora, que gairebé era una peça de museu, ja que es tractava de la primera depuradora que hi havia hagut i reforçar el quartet ja que tenia el sostre apuntalat de feia anys.

Ara, després d’aquesta darrera fase, es pot dir que les instal·lacions es troben en perfecte estat i que la piscina ha deixat de ser un lloc força perillós per als usuaris, per convertir-se en una instal·lació completament modernitzada. Paral·lelament a aquestes obres es va reformar la pista poliesportiva del costat, i que aquesta té ara un ferm de gran qualitat que durarà molts anys.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada