Un pla d'ocupació comarcal treballa en la recuperació la xarxa de camins de l'Alt Camp

Des del 6 de juny s’ha iniciat el Pla de Foment de l’Ocupació Alt Camp 2018 'Recuperació de l’entorn natural i manteniment de la xarxa de camins de la comarca'. Es tracta del Pla de foment de l’ocupació de la Diputació de Tarragona, que s’implementa amb col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Camp, consistent en la neteja de camins i senders així com el suport al control de les poblacions de conill. Segons el conveni, Diputació de Tarragona es fa càrrec del personal, combustible, equipació, mentre que el Consell es fa càrrec de la direcció dels treballs i la cessió de vehicles i maquinària.

El Pla té una durada de 6 mesos prorrogable per un altre període idèntic, en el que s’ha contractat 5 persones aturades de la comarca, les quals han rebut la formació corresponent per a poder portar a terme les activitats de neteja de camins. Les tasques bàsiques són el desbrossat de marges de camí i tala d’algun arbust o brancatge que dificulta el pas pels camins.

L’objectiu del projecte és, en primer lloc, ocupar i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades i, en segon lloc, recuperar i conservar els valors naturals i paisatgístics de la comarca, en concret, destinar una setmana de treball a tots els municipis de la comarca per recuperar camins i accessos que considerin interessants els ajuntaments així com també actuar sobre els camins de llarg recorregut (GR) i alguns de petit recorregut (PR). Els treballs s’han iniciat a Montferri.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada