L'Institut d'Estudis Vallencs falla el Premi de Recerca de Batxillerat 2018 Josefina Cardó

L'Institut d'Estudis Vallencs ha anunciat els guanyadors del Premi de Recerca de Batxillerat 2018 Josefina Cardó com a reconeixement a la dedicació dels estudiants de la comarca en la recerca i difusió d'informació sobre temàtica referent a l'Alt Camp que es duu a terme en els treballs de recerca fets als instituts Narcís Oller (Valls), Jaume Huguet (Valls), Serra de Miramar (Valls) i Fonts del Glorieta (Alcover), així com també com a reconeixement al paper dels docents en el foment del pensament crític i el desenvolupament de les habilitats i competències dels alumnes, representats en aquest premi en la persona de la Doctora Josefina Cardó Soler.

Un cop recollides les consideracions dels membres del jurat d'aquesta segona convocatòria, format per Bernd Georg Theilen, catedràtic d'universitat del Departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili; Mateu Montserrat Miquel, representant de la Diputació de Tarragona; Jordi París Fortuny, historiador i director del Museu de Valls; i de Lluis Frago Clols, professor del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona, que actua com a secretari del Jurat, els resultats de les avaluacions han determinat la següent resolució:

Atorgar el II premi Josefina Cardó de recerca de Batxillerat en l'àmbit social i humanístic, al treball 'Fora comparació dels models educatius del Camp de Tarragona, presentat sota el pseudònim 'Educa't', corresponent a l'estudiant Eva Magaña Herrero, de l'Institut Jaume Huguet de Valls. El treball ha estat dirigit per la professora Elisenda Armengol.

Així mateix, s'ha acordat atorgar un accèssit al treball 'Viatge als meus orígens', presentat sota el pseudònim 'Dakota', corresponent a l'estudiant Anna Vadrí Calbet, de l'Institut Narcís Oller de Valls. El treball ha estat dirigit pel professor Josep M. Pallàs. I atorgar un accèssit al treball 'La por a volar', presentat sota el pseudònim 'Castells', corresponent a l'estudiant Esther Roca Fàbregas, de l'Institut Serra de Miramar de Valls. El treball ha estat dirigit pel professor Jordi Gaya Benet.

D'acord amb les bases, la dotació del Premi de Recerca 'Josefina Cardó' és de 500 euros més la col·lecció completa de Valls i la Seva Història per a l'autor del treball, i 200 euros com a reconeixement al tutor, mentre que la dotació dels accèssits és de 150 euros més la col·lecció completa de Valls i la Seva Història per a l'autor del treball.

El Jurat ha demanat que es faci constar expressament l'alt nivell de les vuit propostes acceptades al premi, bons exemples de la feina que es realitza des dels centres d'educació secundària, tant de motivació i estímul als alumnes, com d'acompanyament i implicació en la feina que aquests realitzen. L'acte de lliurament, en el qual es glossarà també la figura de la Dra. Josefina Cardó, traspassada el passat mes de desembre, tindrà lloc el 15 de juny, a dos quarts de 8 del vespre, a la Sala d'Actes de l'Institut d'Estudis Vallencs.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada