Montblanc obre inscripcions a activitats lúdiques i esportives programades aquest estiu

Aquest dimecres, 23 de maig, s'obren les inscripcions a les activitats esportives d'estiu 2018, organitzades per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Montblanc, i que aquest any comptaran amb el ja tradicional Diveresport, que tindrà una variant per als joves, aquagym, cursos de natació infantil i per a adults, campus d'hoquei patins, patinatge i bàsquet i jornades de tecnificació de futbol.

Diveresport són activitats lúdicoesportives d'estiu que es realitzaran durant els mesos de juny, juliol i agost al pavelló i a la piscina municipals, i on els participants es dividiran en dos grups d'edat: de 3 a 6 anys i de 7 a 10 anys. Per als nens i nenes de 3 a 6 anys hi ha previst de realitzar recreació i natació aquàtica, jocs psicomotors i preesportius, expressió corporal i activitats rítmiques, jocs en anglès, taller de manualitats, circuits de bici, contacontes i setmanes temàtiques. Per als infants de 7 a 10 anys hi ha programades recreació i natació aquàtica, iniciació als esports, tant als individuals com als col·lectius, grans jocs col·lectius, hípica, jocs en anglès, l'activitat “Sortim a pescar!”, zumba infantil i sortida en BTT. Com s'ha dit, aquesta activitat va adreçada als nens i nenes de 3 a 10 anys, i es realitzarà de dilluns a divendres, de les 9 a les 12 del matí. S'han programat un total de tres torns: del 25 de juny al 6 de juliol, del 9 al 20 de juliol i del 23 de juliol al 3 d'agost. El preu d'inscripció a aquesta activitat és de 69 euros, i les places són limitades a 60 persones per a cada torn, tot respectant l'ordre d'inscripció.

Els nens i nenes de 3 a 10 anys que realitzin l'activitat Diveresport també tenen a la seva disposició un servei d'acollida, on realitzaran tallers, jocs esportius i jocs de taula, entre d'altres. L'activitat es desenvoluparà al pavelló municipal, de dilluns a divendres, de 12 a 1 del migdia. Aquest servei tindrà tres torns: del 25 de juny al 6 de juliol, del 9 al 20 de juliol i del 23 de juliol al 3 d'agost. El preu d'inscripció, que inclou el servei d'acollida i Diveresport, és de 90 euros. El nombre mínim de persones per a cada torn és de 6.

El Diveresport jove està destinat a tots els joves que els agrada l'esport, i en què es practicarà sortida en BTT, activitats aquàtiques + tennis paddle, una sortida a Siurana, esports alternatius i sortida a la platja i activitat amb caiac. L'activitat, que es realitzarà si hi ha un mínim de 10 persones, va adreçat a nens i nenes de 11 a 16 anys, i es realitzarà del 9 al 13 de juliol, de 9 del matí a 1 del migdia. El preu d'inscripció és de 60 euros.

El Curset de natació per a infants servirà per a aprendre a nedar o a perfeccionar els diferents estils de natació, i van adreçats a nens i nenes de 3 a 12 anys. L'horari de realització d'aquesta activitat, que tindrà lloc a la piscina municipal, és de dilluns a divendres, de 5 a 6 de la tarda, per als nens i nenes de 3 a 5 anys, i de 6 a 7 de la tarda per als infants de 6 a 12 anys. També s'han programat tres torns: del 25 de juny al 6 de juliol, del 9 al 20 de juliol i del 23 de juliol al 3 d'agost. El preu d'inscripció és de 34 euros per torn (es pot fer més d'un), i les places són limitades a 45 persones per torn, tot respectant l'ordre d'inscripció.

Els cursos de natació per a adults, que tindran lloc del 25 de juny al 27 de juliol, van adreçats a persones majors de 14 anys que vulguin millorar el seu estil, respiració i resistència aquàtica. L'horari de realització d'aquesta activitat, que es durà a terme a la piscina municipal, és dilluns i dimecres, de 7 de la tarda a 8 del vespre. El preu d'inscripció per a aquest curs és de 9 euros per setmana. Cal dir que els cursets de natació per a adults es realitzarà si hi ha un mínim de deu persones.

L'aquagym per a adults, que es durà a terme del 25 de juny al 27 de juliol, va adreçat a les persones majors de 14 anys que vulguin realitzar diferents exercicis en el medi aquàtic. L'activitat tindrà lloc a la piscina municipal els dimarts i divendres de les 7 a les 8 del vespre. El preu d'inscripció és de 9 euros per setmana. L'activitat es realitzarà si hi ha un mínim de deu persones.

El campus de bàsquet va adreçat a nens i nenes de 6 a 16 anys que vulguin iniciar-se o perfeccionar l'esport de la cistella. A més, durant la darrera mitja hora, es dedicarà a fer activitats de recreació aquàtica a la piscina municipal. L'activitat es desenvoluparà al pavelló municipal de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia, en dos torns: del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 al 20 de juliol. El preu d'inscripció al mateix és de 82 euros, i les places són limitades a trenta persones per torn, tot respectant l'ordre d'inscripció.

Les Jornades de tecnificació de futbol, organitzada pel Club Futbol Montblanc, va adreçada a nens i nenes de 4 a 16 anys que vulguin iniciar-se o perfeccionar l'esport del futbol. El campus, que tindrà lloc al camp de futbol municipal, es desenvoluparà de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia, i es realitzarà en cinc torns: del 25 al 29 de juny, del 2 al 6 de juliol, del 9 al 13 de juliol, del 16 al 20 de juliol i del 23 al 27 de juliol. El preu d'inscripció és de 50 euros per torn, i 45 euros si un dels pares és soci de l'entitat. Les places són limitades a 50 persones per torn, tot respectant l'ordre d'inscripció. La inscripció a aquest campus es realitzarà de l'1 al 15 de juny, tots els dimarts, dijous i divendres de 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, a les oficines del CF Montblanc.

El campus de patinatge, organitzat pel Club Patí Montblanc, va adreçat a totes les persones, a partir de 3 anys, que vulguin iniciar-se i/o perfeccionar aquest esport. L'activitat tindrà lloc del 16 al 20 de juliol, al pavelló del Casal Montblanquí, de dos quarts de 6 a 7 de la tarda, i si es completés el primer grup, també es faria de les 7 a dos quarts de 9 del vespre. La inscripció té un preu de 35 euros, més una assegurança per als nous patinadors, i s'ha de formalitzar del 29 de maig al 19 de juny al mateix pavelló del Casal, els dimarts i dijous de 6 a dos quarts de 8 de la tarda, o a través del correu electrònic clubpatimontblanc@gmail.com.

El campus d'hoquei patins, organitzat pel Club Hoquei Montblanc, va adreçat als nois i noies, a partir de 4 anys, que es vulguin iniciar, mantenir o millorar el patí i inicialitzar-se amb l'estic i la bola. L'activitat tindrà lloc del 25 al 29 de juny al pavelló del Casal Montblanquí, de 9 del matí a dos quarts d'1 del migdia. La inscripció té un preu de 50 euros, més 6 euros d'assegurança obligatòria per als nens no federats, i s'ha de formalitzar a través del correu electrònic hoquei_montblanc@outlook.com.

L'horari d'inscripció i d'informació a les activitats esportives d'estiu és fins al 15 juny al pavelló municipal d'esports, de dilluns a dijous de les 9 a les 12 del matí i divendres de 6 a 8 de la tarda. Per a realitzar la inscripció cal presentar el full d'inscripció, que es troba al llibret d'informació de les activitats i al web de l'Ajuntament de Montblanc, degudament emplenat i portar una fotocòpia de la targeta sanitària, i realitzar el pagament de l'activitat corresponent. Tots els preus disposen d'una assegurança d'accident per inscrit.

A banda d'aquestes activitats esportives, durant tots els mesos d'estiu se n'han programat d'altres. Al mes de juny, hi haurà la tradicional Pujada i Caminada a l'Ermita de Sant Joan, que tindrà lloc el 24 de juny, i el 25 de juny comença el IX Torneig d'Estiu de Futbol Sala, que s'allargarà fins el 6 de juliol. Al mes de juliol, hi ha l'Escola de Competició i d'Iniciació de Tennis, que tindrà lloc del 2 al 27 de juliol; el 6 de juliol, Triatló Infantil per l'Esclerosi Múltiple; el 7 de juliol, Caminada Nocturna Contra el Càncer; el 8 de juliol, Mulla't per l'Esclerosi Múltiple + inflables a la piscina, i el setè Festival de Patinatge; i del 9 al 20 de juliol, se celebrarà el desè Torneig d'Estiu de Bàsquet. Finalment, el 2 de setembre hi haurà la tradicional Pedalada Popular.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada