La DO Conca de Barberà es promou a Barcelona amb un tast per a professionals i premsa

La Denominació d'Origen Conca de Barberà organitza aquet dilluns, 14 de maig, un showroom destinat al públic professional de la restauració i l'hostaleria de Barcelona, així com a premsa especialitzada i prescriptors del món del vi. Una cinquantena de vins de 16 cellers participaran de l'acte, que tindrà lloc al Mercat de les Flors de Barcelona.

Sota el lema CONCArim Barcelona, la DO Conca de Barberà vol apropar-se al públic professional de la capital catalana per donar a conèixer l'oferta vitivinícola de la comarca, caracteritzada fonamentalment pel Trepat, la varietat emblema d'aquesta DO i de gran importància per a la comarca gràcies al caràcter únic que li atorga.

El showroom, que obrirà les seves portes a dos quarts de 5 de la tarda, estarà amenitzat pel grup musical The Painomi, que maridaran els vins de la Conca amb el seu espectacle. Pel que fa a la gastronomia, també tindrà el seu espai en aquest acte, amb una proposta elaborada a base de productes típics del territori.

Un cop inaugurat el showroom tindrà lloc un tast destinat als periodistes i prescriptors. El tast arrencarà a les 17h i serà conduit per la sommelier i periodista Meritxell Falgueras. Els assistents podran tastar 5 referències de la DO Conca de Barberà. Entre aquestes referències s'hi trobaren noves anyades i vins que permeten conèixer en profunditat el producte que s'empara sota la DO Conca de Barberà.

Fundada l'any 1985, la Denominació d'Origen Conca de Barberà compta amb una llarga tradició vinícola a la comarca que es remunta al temps dels romans, però que va viure la seva màxima esplendor a l'edat mitjana. Actualment compta amb 23 cellers inscrits, que elaboren els seus vins sota el distintiu de qualitat de la DO Conca de Barberà.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada