La DO Conca de Barberà distribueix uns 20.000 tastos de vi a la Setmana Medieval de Montblanc

Catorze cellers han estat durant dos caps de setmana oferint els seus vins i assessorant als visitants sobre les varietats i l'elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà durant la Setmana Medieval de Montblanc aconseguint una xifra d'uns 20.000 tastos que no supera la de 2017 a causa del mal temps d'aquest segon cap de setmana. La xifra de més de 7.000 copes venudes demostra que és un acte consolidat dins la festa i l'agenda dels amants del vi.

Durant els dos caps de setmana molta gent va passar pel Mercat buscant tastar els diferents vins i caves. Un ambient agradable i un públic cada cop més exigent van ser uns ingredients perfectes perquè la Setmana Medieval de Montblanc també es convertís en una festa del vi de la Conca. El bon temps del primer cap de setmana va fer que s'arribés a les 5000 copes venudes només en dos dies, però les amenaces de pluja del segon cap de setmana va fer baixar el bon ritme de públic.

És notori l'interès que genera el Mercat de Vins entre la mateixa gent de la comarca com entre els visitants de fora. Hi ha visitants procedents del Camp de Tarragona, de l'àrea de Barcelona i cada cop més, també, amb una presència més elevada d'estrangers. Uns visitants cada cop més experimentats amb els vins del territori i que quedaven sorpresos per la quantiat de cellers que aposten pel trepat i la gran oferta de vins que ja existeix al mercat amb aquesta varietat única a la Conca de Barberà. "Aquesta festa en honor a Sant Jordi i la DO Conca de Barberà han format un binomi molt potent i atractiu".

Segons la presidenta de la DO, Mariona Rendé, "Patrimoni històric, cultura i vi són la fórmula perfecta per promocionar els productes de de la Conca de Barberà". Els visitants valoren com excel·lent el fet de poder tastar els vins de la Conca acompanyats amb plats típics de la gastronomia del territori, veure com es vivia a l'Edat Mitjana i ser testimoni dels fets més importants d'aquella època. "I poder-ho fer amb vins blancs, rosats i negres de la Denominació Conca de Barberà és un luxe", assenyalava un tastador.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada