La decoració entre l'església Vella i Nova, proposta del pressupost participatiu d'Alcover

La decoració de la zona entre l'església Vella i Nova, la celebració del 35è aniversari del Ball de Diables Bruixots, organitzar autobusos a per anar a les festes majors a preu molt assequible o la recuperació del Pont dels Moros són alguns de les propostes culturals que es presenten als pressupostos participatiu d'Alcover. Entre la vintena de propostes que han de triar els veïns del municipi hi ha també actuacions patrimonials o en l'àmbit del medi ambient.

L'Ajuntament d'Alcover ha impulsat els pressupostos participatius, un mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els ciutadans poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipals. Els veïns d'Alcover han exposat i proposat en què destinarien 15.000€ del pressupost municipal per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic. S'han presentat un total 26 propostes de les quals, 17 han estat admeses segons els criteris de les bases. Un cop escollides les disset propostes acceptades, i segons el calendari establert, s'obrirà el període de votació entre la ciutadania, del 7 a l'11 de maig de 2018.

Es farà arribar a les cases una butlleta amb la relació dels projectes presentats. En aquesta es podrà seleccionar una única opció i la votació es farà presencialment a l'oficina d'Atenció al Ciutadà de Ca Cosme on hi haurà a disposició de la ciutadania la urna per a realitzar la votació dels projectes. Serà necessari identificar-se per tal de poder fer la votació (amb DNI o NIE). Podrà votar el global de la població majors de 16 anys i empadronats a Alcover.

Finalment, es realitzarà la proposta o propostes més votades per majoria simple de vots fins esgotar el pressupost destinat.   En cas d'empat entre dues o més propostes, la Comissió Tècnica d'Avaluació adoptarà la valoració final de quines propostes han de ser escollides per a dur-les a terme. L'acte d'escrutini dels vots i publicació dels resultats es farà l'11 de maig de 2018.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada