L'Ajuntament de Sarral convoca un concurs oposició d'una plaça de tècnic d'administració

L'Ajuntament de Sarral ha convocat un concurs oposició lliure d'una plaça de tècnic d'administració amb caràcter de funcionari que està vacant a la plantilla de personal. El lloc de treball vinculat a la plaça que es convoca està adscrit a l'àrea de secretaria i intervenció. Les funcions bàsiques de la plaça són les tasques de suport directe a la intervenció i secretaria. En aquest sentit, s'exerciran les funcions públiques necessàries d'assessorament dins de l'àmbit econòmic i jurídic, preparació de normativa, redacció d'informes, supervisió tasques de nivells inferiors, etc.

Per poder prendre part en el procés selectiu cal estar en possessió d’alguna de les titulacions de Llicenciatura en dret, Llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses, Llicenciatura en Economia o títol de grau corresponent. Les sol·licituds per participar-hi, així com els mèrits al·legats, s'han de presentar a l'Ajuntament de Sarral en el termini de 20 dies naturals a comptar a partir d'aquest dimecres, 10 de gener. La documentació requerida, les bases complertes i el temari de la convocatòria es pot consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada