Urbanisme aprova la modificació de les normes subsidiaris de Vallmoll a l'àmbit dels Calders

La Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat la modificació puntual de les normes subsidiàries del terme municipal de Vallmoll que abasta la zona consolidada del nucli urbà dels Calders. Es tracta d'un àmbit de 155.294 metres quadrats que queden distribuïts en sòl edificable (77'59%), sistema de parcs i jardins (2'03%), sistema d'equipaments comunitaris (1'97%), sistema d'infraestructures i serveis tècnics (0'29%) i sistema viari (18'12%). La zona té la qualificació de zona de ciutat jardí amb edificació aïllada amb un ús dominant d'habitatge unifamiliar.

En el procés d'ordenació, caldrà formalitzar les cessions corresponents als sistemes indicats, urbanitzar la vialitat i els espais lliures i resoldre tots els serveis, seguint les prescripcions de l'Ajuntament. S'haurà de mantenir la parcel·lació existent en el moment de l'aprovació provisional de les Normes i no es podran fer noves parcel·lacions fins que sigui ferm l'acord aprovatori de la reparcel·lació. Tampoc es podrà atorgar cap llicència d'obra fins que s'hagi realitzat l'obra urbanitzadora mínima corresponent al clavegueram, abastament d'aigua i pavimentació de vials.

Es vinculen a aquest polígon d'actuació urbanística uns terrenys que es destinaran a la implantació de la depuradora d'aigües residuals i dels col·lectors d'aigües residuals i pluvials d'aquest polígon d'actuació urbanística. La seva implantació requerirà l'obtenció d'un informe d'impacte i integració paisatgística favorable. A tal efecte s'haurà de redactar el corresponent estudi d'impacte i integració paisatgística. També s'haurà de dur a terme un seguiment arqueològic dels moviments de terres que afectin el subsòl.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada