L'Ajuntament de Valls aprova la seva aportació al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Valls ha pres diferents acords relatius a la col·laboració de l'ens amb els projectes impulsats pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD). Així, s'ha aprovat la despesa de 1.100 euros corresponent a la quota anual de la participació de l'Ajuntament a l'ens; la despesa de 3.047 euros per al projecte de millora de la salut de la població siriana i libanesa que s'ha hagut de refugiar a la vall de Bekkaa al Líban; i una despesa de 6.952 euros en el projecte de sensibilització de la població de Gàmbia contra la mutilació genital femenina.

El FCCD és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes com diputacions, consells comarcals i mancomunitats, que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits. Gestiona de forma conjunta els recursos econòmics aportats per les institucions associades, fet que permet d'unificar els criteris d'anàlisi i avaluació dels projectes i disposar d'un equip tècnic d'especialistes que faciliten un seguiment coordinat dels projectes que es financen, superant la dispersió d'esforços, les duplicitats i les limitacions tècniques i econòmiques de molts ajuntaments.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada