L'Ajuntament de Querol aprova les bases dels ajuts per a l'adquisició de llibres de text

L'Ajuntament de Querol ha aprovat les bases que regulen la convocatòria d'atorgament d'ajuts per a l'adquisició o lloguer de llibres de text escolars o altres suports en que es presenti el temari per alumnes residents al municipi. Són destinataris dels ajuts tots els alumnes empadronats a Querol i poden sol·licitar els ajuts els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades de la guarda de les persones beneficiàries.

El termini per presentar les sol·licituds a l'ajuntament serà des de l'inici del curs escolar fins el 31 d'octubre de l'any de l'inici del curs escolar. L'import dels ajuts i barem dels mateixos es determinarà en la convocatòria que es faci en cada exercici, podent fixar imports diferents segons nivell d'educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, o resta d'estudis reglats (ESO, Batxillerat, Grau i Universitat). L'adjudicació definitiva dels ajuts es donarà a conèixer, mitjançant comunicació als beneficiaris. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada