La Comunitat de Regants de Valls, convocada a ratificar l'inici de la segona fase dels torrents

La Comunitat de Regants de Valls ha convocat per a aquest divendres, 4 d'agost, a dos quarts de 7 de la tarda, a la Sala d'Actes del Convent del Carme, una Junta General Extraordinària que té sobre la taula l'aprovació de l'acord amb Infraestructures de la Generalitat de Catalunya SAU de l'execució de les obres de la segona fase del projecte constructiu de la modernització del reg a la zona dels torrents de Valls. L'acord inclou cedir els terrenys per l'execució de les obres.

L'execució de la segona fase del projecte és del tot indispensable ja que, amb les obres realitzades fins ara, només es pot regar una part molt petita de la superfície de regadiu que s'havia previst inicialment, amb el perjudici que això representa per al conjunt d'agricultors que des d'un bon inici van impulsar la modernització del sistema de regadiu. El nou sistema de reg al conjunt de les hortes de Valls permetrà millorar la gestió de l'aigua, amb el corresponent estalvi, i beneficiarà a un gran nombre d'agricultors que podran fer més competitives les seves produccions en una àmplia àrea agrícola del terme municipal de més de 360 hectàrees.

Al passat mes de gener, el Ple de l'Ajuntament de Valls va aprovar per unanimitat una moció on "manté tot el suport a la Comunitat de Regants de Valls en tots els passos que està desenvolupant per desbloquejar la construcció de la segona fase, de la forma més ràpida i executiva", de modernització dels regs. La Comunitat de Regants ha participat econòmicament d'una manera molt important en el finançament d'aquestes obres i des de fa anys reclamava a les administracions el compliment dels compromisos adquirits d'acord amb el conveni signat l'any 2005 on es concretava l'execució de la xarxa del reg de pressió.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada