El darrer Ple de Montblanc aprova la modificació urbanística de la zona del Pont Vell

El darrer Ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar per 8 vots a favor d'Agrupament Catalanista de Montblanc, 3 en contra de la CUP i FIC, i 2 abstencions del PDeCAT, la modificació del Pla General de Montblanc en l'àmbit del Pont Vell. Aquesta aprovació deixa sense efecte l'acord pres a la sessió plenària del dia 27 de març, ja que s'han incorporat canvis importants a la Unitat d'Actuació CH7 i es desqualifica d'equipament a l'antic molí per tal d'ampliar l'arxiu comarcal.

L'objectiu de la modificació és la millora de les condicions urbanístiques en l'entrada pel Pont Vell al centre històric de Montblanc. Part de la modificació està inclosa al PERI (Pla Especial de Reforma Interior) i la resta, a l'illa residencial que conté l'antiga bòbila.

Les principals modificacions són la qualificació com a espais lliures d'ús públic dels solars lliures d'edificació annexos a l'arxiu comarcal; l'eliminació de la Unitat d'Actuació CH7 del PERI i la reordenació de la unitat amb la qualificació de la part sud com a espais lliures d'ús públic; la reordenació de l'illa situada a l'oest de la Unitat d'Actuació CH7 del PERI amb la qualificació de l'antiga bòbila com a equipament cultural i històric i de la part sud com a espais lliures d'ús públic; la creació d'una nova unitat d'actuació, la CH9 del PERI, a la part nord de l'illa situada davant l'antiga Unitat d'Actuació CH6 per a la cessió de vials; i el reajust en la delimitació d'algunes zones pròximes al Pont Vell, àrees situades a l'àmbit del riu Francolí qualificades com a protecció de sistemes i com a protecció hidrogràfica.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada