El bus urbà de Valls serà gratuït per a tots els majors de 65 anys al marge de la seva renda

La gratuïtat de l'autobús urbà que, des de l'any passat, s'aplicava a les persones jubilades de Valls, enguany s'estendrà a tots els majors de 65 anys independentment si tenen la condició legal de jubilat. A més, també podran sol·licitar la Targeta de Tarifació Social que dóna dret a accedir a l'autobús de manera gratuïta les persones amb un grau de discapacitat reconeguda del 33% i també tots els menors de 18 anys de famílies nombroses o monoparentals.

El darrer ple de l'Ajuntament de Valls va aprovar l'ampliació dels supòsits d'accés gratuït a l'autobús i ara, un cop es completi el tràmit administratiu de publicació oficial i exposició pública de la modificació de l'ordenança municipal de transport urbà que inclou les modificacions, aquests col·lectius podran efectuar la sol·licitud de la targeta. Es preveu que a finals del mes de setembre, les persones interessades puguin sol·licitar aquesta targeta que dóna dret a viatjar sense limitacions per totes les línies. Així, a finals de setembre un cop sigui plenament vigent l'ampliació dels supòsits d'accés a la Targeta de Tarifació Social, tots els interessats podran adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament aportant l'original i una fotocòpia del DNI, una fotografia de carnet actualitzada i 3 euros que es corresponen als costos d'expedició de la targeta.

Crida per Valls-CUP, PSC i Compromís per Valls-ICV, van lamentar, però, que no es tinguessin en compte criteris econòmics en la mesura. Així, Crida per Valls-CUP va celebrar, en la seva intervenció, que es tinguessin en compte aquests col·lectius. No obstant això, la candidatura rupturista considera que l'exempció de preus ha de ser per criteris de renda. En paraules del regidor Jordi Robert, "si la funció d'aquesta exempció és la redistribució de la riquesa" és indispensable que s'apliquin criteris de renda.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada