Adequar la instal·lació del bar del futur Museu Casteller de Valls costarà més de 180.000 euros

L'adequació de l'espai del bar del futur Museu Casteller de Valls pujarà més de 180.000 euros, segons la memòria d'actuació a la que ha tingut accés aquest periòdic. L'encariment de l'obra ve donat pels condicionants de l'estructura de l'edifici acabat de construir, com ara l'absència de sortida de fums o l'eliminació de les aigües residuals. Això situa els treballs amb una licitació de sortida de 186.023,48 euros.

Els treballs consisteixen les connexions elèctriques, l'obra civil d'adequació de la zona de cuina i la composició del mobiliari. En aquest sentit, s'han de fer els forats i reconstrucció aïllaments i proteccions l'obertura per al pas de conductes de fums.

La recollida d'aigües grises de la zona de barra s'haurà de fer per les parets ja que la instal·lació de terra radiant no permet obrir regates ni passos per aquesta zona del restaurant. També s'hauran d'excavar pous en la zona de cuina per col·locar l'arqueta de desbast de vessaments en cuina. Els sòlids gruixuts s'hauran de retirar manualment de manera periòdica. La resta d'aigües grises es condueixen a un segon pou, que necessitarà d'un dispositiu doble de bombeig per a aigües residuals a la xarxa general de sanejament.4

Altres actuacions que encareixen l'obra és la necessitat de fer-hi arribar la instal·lació de senyal de televisió o una caldera per calefacció "per sonar suport al sistema de calefacció i per donar servei a la producció d'ACS per consum de cuina i bar" o la partida per a la "ventilació i renovació d'aire per la zona de cuina".
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada