Vallsgenera treu a concurs el servei de gestió de la Unitat d'Escolarització Compartida

Vallsgenera ha licitat per 151.200 euros el servei de gestió de la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) per als cursos escolars 2017-2018 i 2018-2019 amb possibilitat de prorrogar-lo un curs més. L'objectiu del contracte la contractació d'una empresa adjudicatària per prestar serveis d'atenció educativa complementària en UEC a alumnat d'educació secundària obligatòria que presenta problemes de comportament i conductes agressives, absentisme i rebuig escolar, trets d'inadaptació social i risc de marginació.

La gestió de la UEC inclou l'execució de tota l'activitat educativa que se'n deriva; programació, direcció i control de les activitats de l'alumnat amb l'objectiu d'afavorir l'assoliment de les competències bàsiques de l'etapa i obtenir el graduat en educació secundària obligatòria, així com la responsabilitat sobre la persona dels alumnes o dels possibles danys o perjudicis corporals o materials que aquests puguin causar durant el temps que estigui sota la seva tutela.

Les característiques inicials del servei són l'atenció d'un màxim de 14 alumnes procedents dels diferents centres públics i privats concertats de Valls i l'Alt Camp. No obstant això, al llarg del curs escolar aquest nombre es podrà adaptar a les necessitats reals del servei. Les activitats es desenvoluparan als espais i instal·lacions de l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada