Vallsgenera subvencionarà la contractació de majors de 45 anys i l'emprenedoria jove

Vallsgenera impulsa la creació de llocs de treball a través de dues subvencions específiques, una destinada a majors de 45 anys i l'altra dedicada als joves emprenedors. Ambdues subvencions estan obertes fins al 30 de setembre d'aquest any i els interessats han de presentar la sol·licitud amb la documentació requerida al registre de Vallsgenera, a Casa Caritat.

Per una banda, la subvenció per a majors de 45 anys pretén incentivar la contractació laboral d'aturats i residents a Valls, de majors de 45 anys per les empreses i entitats del municipi. Els beneficiaris són aquelles empreses i entitats de la ciutat que contractin aturats majors de 45 anys. La quantitat a subvencionar són 800 euros per treballador contractat, per empresa, amb un màxim de 2.400 euros per empresa. El contracte, en qualsevol modalitat de contractació, ha de ser d'una durada mínima de 12 mesos.

Per altra banda, la subvenció a joves emprenedors té com a objectiu potenciar i incentivar que els joves emprenedors creïn empreses a Valls, fomentar l'emprenedoria entre els joves i que es creïn el seu propi lloc de treball. Els beneficiaris són aquelles persones físiques o jurídiques que iniciïn una activitat de negoci amb domicili social a Valls. La quantia màxima de la subvenció atorgada són 850 euros per projecte d'emprenedoria. (Foto: Ajuntament de Valls).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada