Valls adjudica per gairebé 80.000 euros les obres d'urbanització al carrer Jacint Verdaguer

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat l'oferta presentada per l'empresa Conspai Obres i Serveis SL com la més avantatjosa de la licitació per les obres de millora urbanística del carrer Jacint Verdaguer. L'oferta presentada per l'empresa ascendeix a 78.836 euros. El projecte contempla la renovació de tot el ferm, la modernització dels serveis públics de clavegueram, aigua, electricitat i enllumenat, així com el soterrament de les línies de telefonia i eliminació de traspassos aeris.

Segons l'Ajuntament, el carrer serà de plataforma única i mantindrà l'estètica d'altres actuacions de millora executades recentment en aquest àmbit de la ciutat, en especial la inversió completada aquest any 2016 a la zona de Paborde i Miralbosc. Per una major seguretat en aquest carrer, estret però amb molt de trànsit ja que comunica la muralla de Sant Antoni amb la carretera de Montblanc, es col·locaran pilones a banda i banda per delimitar els espais reservats a vianants i, a la vegada, limitar la velocitat de circulació.


Amb aquests mateixos objectius de fer compatible la seguretat dels vianants i la comoditat de la mobilitat, amb la reforma urbanística també es mantindrà en tot el recorregut del carrer Jacint Verdaguer la mateixa alçada que s'assoleix amb el remuntable i pas de vianants situat a la cruïlla amb la muralla i el carrer Miralbosch.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada