Una vintena d'assistents al primer taller monogràfic dedicat a la cuina de Blancafort

Dissabte, 1 de juliol, va tenir lloc a Blancafort la primera sessió dels tallers monogràfics dedicats a la cuina. Aquest taller organitzat pel Casal de la Gent Gran, amb la col·laboració i suport de l'Ajuntament, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i l'Obra Social la Caixa, forma part del cicle d'activitats programades per a l'any 2017 per l'Associació que són obertes a tota la població.

El taller va ser dissenyat i coordinat per l'escola de cuina 'El Gust és Meu' representat per la seva directora Marta Sancho Calvet, i l'elaboració va estar a càrrec de la mestra cuinera M. Teresa Puig Pascual, la qual va condicionar en primer lloc tot l'utillatge i productes necessaris a utilitzar, transformant-se el Casal, al llarg de més de tres hores, en una cuina improvisada. Cal destacar que totes les especialitats presentades es van elaborar en el transcurs del taller.

Aquesta primera sessió va estar dedicada a l'elaboració de sopa de meló amb pernil estellat; quiche lorraine; i crema catalana amb maduixes i cromble. Cada elaboració anava acompanyada de la seva descripció detallada sobre ingredients, preparació i muntatge del plat, que es va distribuir a totes les presents. Les persones inscrites al taller, un total de 19, van estar pendents en tot moment a les operacions, manipulacions i explicacions que s'anaven succeint. Un cop acabada la preparació dels plats, es van muntar les racions per a cadascuna de les presents. La propera sessió està programada per al 16 de desembre dedicada a l'elaboració de plats de festa. (Foto: Ajuntament de Blancafort).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada