L'Ajuntament del Pont d'Armentera exposa el projecte d'ordenació de la plaça de la Planeta

L'Ajuntament del Pont d'Armentera ha posat a exposició pública el projecte d'ordenació de la plaça de la Planeta que actualment es troba sense pavimentació. En aquest projecte es realitza la millora de la pavimentació de la plaça on el paviment estarà format per peces de granit, amb definició de voreres al mateix nivell amb peces de panot de color. També es crearà una plaça a diferent nivell per a ús públic amb paviment de sauló.

Primer de tot s'haurà de fer una neteja i esbrossada del terreny existent, en aquesta zona hi ha un desnivell d'aproximadament 1 metre, que obliga a realitzar la nova plaça amb dos nivells, un que esta destinat a la circulació i pas dels veïns de l'entorn i l'altra que esta destinat a una zona de vianants i lliure de vehicles. Per tal de salvar el desnivell entre la rasant de la zona de circulació de vehicles i la zona de vianants, es projecta un mur de contenció de terres. Aquest mur anirà col·locat per tot el perímetre de la plaça.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada