L'Ajuntament de Valls també retira l'adjudicació d'obres de millora del carrer Artesans

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Valls ha iniciat l'expedient per a la resolució del contracte de les obres de millora del paviment d'un tram del carrer Artesans "per causa imputable al contractista". Segons un informe dels serveis tècnics municipals, el motiu és que "l'empresa contractista no ha presentat el pla de seguretat ni el pla de treballs, i, d'altra banda, no s'ha pogut formalitzar l'acta de comprovació del replanteig per incompareixença".

El 12 de gener, la Mesa de contractació va proposar a la Junta de Govern de l'Ajuntament Valls declarar la oferta més avantatjosa per la licitació de les obres de millora del paviment d'un tram del carrer artesans a l'empresa Asfalts de l'Anoia amb una obtenció de 100 punts, per un import de 97.864,80 euros. L'endemà, el 13 de gener, una altra de les empreses que es van presentar al concurs va presentar una reclamació a la Presidenta i Secretària de la Mesa.

Segons aquesta empresa, Asfalts de l'Anoia SL no compleix amb els requisits de solvència tècnica i "no disposa del marcat CE de les mescles asfàltiques que comercialitza, no complint amb la legislació vigent ni els criteris de solvència tècnica". Tot i amb això, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Valls de 24 de març va resoldre adjudicar el contracte a favor d'Asfalts de l'Anoia i es va formalitzar el contracte el 10 d'abril.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada