L'Ajuntament de Valls retira l'adjudicació de les obres de la vorera de l'antiga C-256

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha acordat iniciar expedient per a la resolució del contracte de les obres de millora de la vorera de l'antiga travessia C-246 "per causa imputable al contractista". El 7 d'abril, la Junta de Govern va adjudicar el contracte de les obres a l'empresa Top Proyectos y Contratas SL per un pressupost de  67.090,13 euros. Posteriorment, el 18 d'abril, es va formalitzar el contracte.

A principis de juny, però, els serveis tècnics municipals de l'Ajuntament de Valls van emetre un informe en que s'assenyala que "l'empresa contractista no ha presentat el pla de seguretat ni el pla de treballs, i, d'altra banda, no s'ha pogut formalitzar l'acta de comprovació del replanteig per incompareixença".

Top Proyectos y Contratas SL és la nova denominació de l'empresa Teyco. L'empresa Teyco es va fundar el 1963 a Barcelona pels germans Jordi, Pere i Carles Sumarroca, especialitzant-se progressivament en la construcció i comercialització immobiliària. Des del 2015, la família Sumarroca s'ha anat allunyant dels càrrecs directius després que l'empresa va ser investigada per possibles irregularitats en la construcció d'un aparcament a Torredembarra. La Guàrdia Civil també vincula l'empresa en comissions del 3% a l'antiga Convergència a canvi d'adjudicacions d'obra pública.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada