L'Ajuntament de Nulles convoca una plaça de peó de serveis destinat al manteniment municipal

L'Ajuntament de Nulles ha convocat la selecció, mitjançant concurs oposició lliure, d'un peó de serveis, en règim laboral a jornada complerta, vinculada a la jubilació parcial d'un treballador de la plantilla del Consistori. La durada del contracte serà igual a dos anys més del temps que resti al treballador substituït per a la jubilació definitiva. Les funcions principals del lloc de treball són les de manteniment de parc i jardins públics així com les de manteniment de maquinària, edificis i instal·lacions de titularitat municipal.


Per ser admès i prendre part en la convocatòria, els aspirants han d'estar a l'atur i inscrit al Servei d'ocupació de Catalunya com a sol·licitant de treball, posseir el certificat de coneixements de nivell de bàsic de llengua catalana, i el permís de conduir vehicles de la classe B. El termini per presentar la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria serà de 20 dies naturals a partir de dissabte, 29 de juliol. Les bases complertes de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada