L'Ajuntament de la Masó treu a concurs la concessió de la gestió del bar social del municipi

L'Ajuntament de la Masó ha tret a concurs la gestió del bar social del municipi, que inclou el bar i la sala polivalent. La concessió s'atorga per un termini màxim de 5 anys, prorrogables fins a 2 anys més per acord d'ambdues parts, prèvia petició del concessionari amb una antelació mínima de tres mesos a la finalització de la concessió. El cànon de sortida a l'alça per resultar adjudicatari de la concessió és de 100 euros mensuals, més els impostos corresponents, que està subjecte a millora per part del licitador.

Els licitadores han de presentar la documentació exigible i les seves proposicions en dos sobres, tancats, identificats i signats per qui licita o per la persona que representa a l'empresa. El primer ha de contenir la documentació administrativa i el segon l'oferta econòmica. S'han de presentar a les oficines de l'Ajuntament la Masó, en l'horari d'atenció al públic, abans del 18 d'agost. Les bases complertes del concurs de licitació es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada