L'Ajuntament d'Alió licita les obres de millora dels carrers adjacents al Camí del Cementiri

L'Ajuntament d'Alió ha tret a concurs el projecte de pavimentació i serveis als carrers adjacents al Camí del Cementiri amb un pressupost de licitació de 100.502,58 euros. El carrers a urbanitzar es troben actualment amb calçada de terra i disposen d'instal·lacions aèries de distribució de senyal telefònica i les línies de distribució d'energia elèctrica en baixa tensió, xarxa d'aigua, sanejament i instal·lació d'enllumenat. La xarxa viària estarà formada per un carrer central i tres transversals, adjacents al Camí del Cementiri.

El projecte proposa mantenir la secció del pla general d'ordenació urbana. Això suposa un carrer central amb un vial de 9 metres amb calçada 6 metres d'amplada; els carrers transversals amb vial de 8 metres amb calçada 5 metres d'amplada; i carrer per a vianants amb amplada del vial de 4 metres.

La solució proposada consisteix, als carrers de 8 i 9 metres, en un paviment asfàltic amb dues voreres, a nivell, de 150 centímetres d'amplada, de peces ceràmiques de color vermell, mantenint la solució ja existent als voltants. El carrer de vianants es realitzarà una solució similar , amb paviment asfàltic amb vorera de 50 centímetres d'amplada. Les zones que completen l'àmbit d'actuació i que no es consideren vial es deixaran amb el mateix material de la pavimentació del carrer. 
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada