L'Ajuntament d'Alcover licita de nou la prestació del servei de socorrisme de la piscina municipal

L'Ajuntament d'Alcover ha tornat a treure a concurs, pel procediment obert, el serveis de socorrisme de la piscina municipal. La nova convocatòria de licitació del servei de socorrisme compta amb un pressupost base de 80.084,58 euros i es tindrà en compte l'oferta més avantatjosa. La vigència d'aquest contracte serà de 2 anys i és prorrogable a 2 anys més. El termini de presentació de les ofertes acaba en 26 dies a comptar a partir d'aquest dimecres, 26 de juliol. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.

Les tasques del servei de socorrisme són vetllar per la seguretat i higiene dels banyistes de la piscina; la realització de les primeres cures, i en cas que fos greu, avisar als serveis d'urgència; lliurar, controlar i recollir el material que és a disposició del públic i vetllar per la seva bona utilització, així com ésser el responsable de que la sala del material estigui en perfectes condicions d'ordre i utilització.

També s'ha de fer càrrec d'assenyalar quins són els carrers de bany lliure i els de curset mitjançant els elements senyalitzadors existents; informar als usuaris de les normes d'ús de les piscines, activitats que es puguin desenvolupar, etc.; la instal·lació, retirada i arranjament de les sureres de les piscines; i altres activitats que la direcció de les instal·lacions cregui convenients com a necessitats puntuals.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada