La Generalitat adjudica la redacció del projecte del polígon Intermodal de Montblanc

L'empresa pública de la Generalitat, Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA), ha adjudicat a l'empresa SBS Simon Blanco SLP la redacció del projecte constructiu d'urbanització del polígon Intermodal de Montblanc que es farà a la zona de la Romiguera. La redacció del projecte, que tenia un pressupost de licitació de 152.460,00 euros, ha estat adjudicat a l'empresa per 117.074,03 euros. El termini de redacció és de quatre mesos.

Es tracta d'un sector de sòl urbanitzable que té una superfície total de 81 hectàrees i que es divideix en tres fases. El projecte que es licita correspon a la primera fase o polígon d'actuació número 1, que té una superfície de 43,5 hectàrees, i inclou la dotació al sector dels accessos i de totes les escomeses de serveis així com la definició de la vialitat, xarxes interiors de serveis i escomeses a les diferents parcel·les.

Les obres a projectar són l'accés des de la rotonda d'intersecció entre la N-240 i la C-14 mitjançant la construcció d'una via col·lectora d'accés al sector, un nou pas inferior sota la N-240 i nou ramal d'incorporació a la rotonda per la sortida en direcció Tarragona i modificació del ramal d'incorporació en sentit Lleida amb l'ampliació del pas sobre la via de ferrocarril. També les escomeses de residuals amb depuradora compacta soterrada, de pluvials amb bassa de laminació, d'aigua potable mitjançant connexió a la xarxa existent al portal de Sant Antoni, i de comunicacions.

Així mateix, s'han de projectar les xarxes interiors de serveis com abastament d'aigua, col·lectors separatius de residuals i de pluvials, enllumenat, comunicacions, i mitja i baixa tensió, els vials interns, la jardineria i les mesures d'integració paisatgística establertes en l'Estudi del paisatge del Pla Parcial. També cal estudiar el desviament de d'una línia d'Alta Tensió i un gasoducte però els projectes seran realitzats per les companyies titulars de les instal·lacions. El pressupost d'execució material previst per les obres incloses en el projecte que es licita ascendeix a 6.000.000 d'euros aproximadament.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada