El parc de la Garriga d'Alcover renova el seu aspecte per aconseguir més confort i seguretat

L'Ajuntament d'Alcover ha finalitzat els treballs de millora de la zona lúdica del parc de la Garriga. L'actuació ha consistit en repartir vint-i-set tones d'àrid gruixut per l'espai i en la instal·lació d'una tanca vegetal, que dóna al carrer Pere Voltor, per aconseguir dotar-la de més caliu i estar envoltats de massa vegetal. Per altra banda, s'ha incorporat una tanca de fusta amb dos travessers longitudinals que permet acotar, encara més, la zona infantil i augmentar la seguretat dels infants.

La jardinera central s'ha construït amb elements reutilitzats de diferents construccions que fan de seients i, en una alçada superior, es troba la  zona enjardinada amb plantes de diferents alçades. El parc compta també amb una font d'aigua potable. A més, s'ha instal·lat un nou gronxador amb dos bressols per a infants de 0 a 3 anys. Finalment, a la zona de gronxadors s'ha construit una àrea per delimitar l'espai que compta amb una sorra més fina per quan els infants toquin al terra.

Amb la rehabilitació d'aquesta zona s'ha aconseguit comptar amb dues àrees d'esbarjo a la zona de la Garriga, una per als nens i una altra per als animals domèstics. Aquesta acció s'ha dut a terme gràcies a un acord entre l'equip de govern i el grup de SI Alcover, aprovada en els pressupostos del 2017.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada