El Consell de la Conca de Barberà posa en marxa el servei nocturn de transport per a joves

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca, organitza el Transport Nocturn que es desplaçarà als municipis de la Conca de Barberà amb motiu de les festes majors.  El Transport Nocturn, amb més de 10 anys de servei, es dissenya per prevenir els accidents de trànsit entre els joves i alhora per promocionar estils de vida i conductes saludables. El Transport relaciona joves de tots els municipis creant xarxa entre ells i afavorint l'arrelament dels joves a la comarca.

Com en l'anterior edició s'incorporarà  personal de seguretat durant el trajecte de cada un dels autocars, aquestes persones vetllaran per la seguretat dels joves i del servei, a més a més complementaran les tasques de vigilància i de seguretat en el lloc on es realitzi la festa juntament amb el personal de seguretat que aporti cada ajuntament.  També com ja és habitual el Transport Nocturn el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, llevat dels menors de 16 anys (nascuts a partir de l'any  2002 en endavant), que hauran d'anar acompanyats dels pares o mares. Els usuaris majors de 16 i menors de 18 (nascuts  els anys 2000 i 2001) hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal, cada vegada que utilitzin el servei.

Com que es tracta d'un servei nocturn i cal vetllar en tot moment per la seguretat dels usuaris, no es deixarà pujar a l'autocar aquelles persones amb comportaments incívics i amb símptomes clars d'embriaguesa. Com cada any cal respectar el reglament d'ús del Transport Nocturn on no està permès pujar begudes als autocars, cal ensenyar el DEI per acreditar l'edat, cal abonar l'import del bitllet, 2 euros d'anar com 2 euros de tornar; i cal respectar les indicacions dels acompanyants en tot moment.

Els dies i els llocs on anirà el Servei del Transport Jove d'aquest estiu són dissabte, 15 de juliol, a les Piles;  dissabte, 29 de juliol, Sarral; divendres, 4 d'agost, a Vimbodí; diumenge, 20 d'agost, a Santa Coloma de Queralt; i diumenge, 10 de setembre, a Montblanc.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada