El Consell Comarcal de l'Alt Camp convoca ajuts destinats a l'escolarització obligatòria

El Consell Comarcal de l'Alt Camp ha convocat la concessió d'ajuts econòmics vinculats a l'escolarització obligatòria per al curs 2017-2018. En poden ser beneficiaris les persones empadronades a la comarca de l'Alt Camp, exclòs els residents a Valls, que tinguin fills escolaritzats als nivells d'educació infantil, primària i ESO i que acreditin que tenen un Pla de Treball actiu amb Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal de l'Alt Camp per trobar-se amb una situació de necessitat social.

Els conceptes que es poden subvencionar són les despeses vinculades a l'escolarització obligatòria com llibres i material escolar fungible, equipament esportiu obligatori, bates, excursions i sortides culturals. L'import total màxim de les ajudes a concedir és de 34.000 euros però l'import podrà ser ampliat d'acord amb les sol·licituds rebudes i la disponibilitat pressupostària.

L'import individual màxim dels ajuts vinculats a l'escolarització per al curs 2017-2018 són, en etapa infantil, de 155 euros; de primària de 200 euros; i de secundària, de 250 euros. El període de presentació de sol·licituds finalitzarà transcorreguts 15 dies a partir d'aquest dissabte, 22 de juliol.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada