Barberà de la Conca obre la convocatòria de subvencions per a associacions i entitats

L'Ajuntament de Barberà de la Conca ha obert la convocatòria del 2017 per a la concessió de subvencions mitjançant pública concurrència per a entitats particulars, associacions o col·lectius sense ànim de lucre. L'objecte d'aquesta convocatòria és regular el procediment que cal seguir per a la sol·licitud, concessió, justificació, pagament i reintegrament de subvencions per part de l'Ajuntament de Barberà de la Conca, per a activitats que es realitzin en l'àmbit cultural, social, artístic, esportiu i anàlegs d'interès públic local públic.

Les sol·licituds s'emplenaran en el model oficial, el qual es pot obtenir en aquest enllaç o sol·licitar-la directament a les oficines de l'Ajuntament de Barberà de la Conca. Es podran presentar les sol·licituds al registre de l'Ajuntament i per via telemàtica. Si s'escull per via telemàtica cal omplir i signar el document sol·licitud de subvenció que hi ha a l'apartat 'descàrrega de documents' i enviar-lo adjunt, juntament amb la documentació requerida, a través del model d'instància genèrica que es troba a aquí. El termini de presentació de sol·licituds serà el 22 d'agost. Totes les sol·licituds presentades amb posterioritat a la data indicada es consideraran desestimades.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada