Vallspiula tanca un nou curs amb una xerrada sobre el món del vi i la comunicació

L'entitat vallenca Vallspiula clou el curs aquest dijous, 29 de juny, degustant vins de la DO Tarragona i gaudint d'una conversa amb la sommelier Laura Masramon i el comunicador Pau Canaleta. Amb el títol 'Comunicació i vi: l'encaix del relat en la promoció del món del vi', els dos convidats parlaran de storytelling, de vins, d'enoturisme, de crear relat...

La Laura Masramon és gironina, diplomada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona. Ha treballat en alguns departaments de marquèting, i finalment entra com a Responsable de Comunicació en un dels cellers més actius de la DO Empordà, Empordàlia. Al 2012 viatja cap a la Borgonya per conèixer noves formes de fer enoturisme. Actualment realitza formacions, ponències i tallers sobre la cultura del vi.

Pau Canaleta també és gironí. Consultor de comunicació per diverses institucions, organitzacions i empreses. Director del CCAII. Llicenciat en Història per la Universitat de Girona. Diplomat en Estudis Europeus pel Ministeri d'Assumptes Exteriors d'Espanya, Màster en Marketing Polític per la Universitat Autònoma de Barcelona. Membre de l'Associació Americana de Comunicació Política (AAPC), professor de comunicació política i institucional a varies universitats. Col·labora en diferents mitjans de comunicació i també té diversos llibres publicats o en els que ha col·laborat.


Per primera vegada, Vallspiula canvia el format, passant d'un a dos ponents també d'emplaçament.  Així, el dijous 29 de juny la trobada es farà a Mas Vicenç, a Cabra del Camp, que prepararà diverses experiències enològiques i gastronòmiques. Així, a les 8 del vespre es visitarà el celler amb un tast de vins en mig de les vinyes. A les 9 del vespre, s'iniciarà la tertúlia amb Laura Masramon i Pau Canaleta i seguidament el sopar confeccionat per a l'ocasió per l'empresa de càtering ForEvents per tal de maridar la resta de vins que produeix Mas Vicenç. El preu de tota l'experiència és de 27 euros i les places són limitades. Es pot fer la reserva al correu electrònic vallspiula@gmail.com.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada