Montblanc obre les inscripcions a l'oferta d'activitats esportives per a aquest estiu

Montblanc ha obert les inscripcions a les activitats esportives d'estiu 2017, organitzades per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Montblanc, i que aquest any comptaran amb el ja tradicional Diveresport, que tindrà una variant per als joves, aquagym, cursos de natació infantil, per a adults i per a nadons, campus de futbol, futbol sala, patinatge i bàsquet i running.

Són activitats lúdicoesportives d'estiu que es realitzaran durant els mesos de juny, juliol i agost al pavelló i a la piscina municipals, i on els participants es dividiran en dos grups d'edat: de 3 a 6 anys i de 7 a 10 anys. Per als nens i nenes de 3 a 6 anys hi ha previst de realitzar activitats a la natura, recreació i natació aquàtica, jocs psicomotors i preesportius, expressió corporal i activitats rítmiques, jocs en anglès, taller de manualitats, circuits de bici i contacontes. Per als infants de 7 a 10 anys hi ha programades recreació i natació aquàtica, iniciació als esports, tant als individuals com als col·lectius, grans jocs col·lectius, hípica, jocs en anglès, l'activitat “Sortim a pescar!”, taller de malabars i sortida en bicicleta. Com s'ha dit, aquesta activitat va adreçada als nens i nenes de 3 a 10 anys, i es realitzarà de dilluns a divendres, de les 9 a les 12 del matí. S'han programat un total de tres torns: del 26 de juny al 7 de juliol, del 10 al 21 de juliol i del 24 de juliol al 4 d'agost. El preu d'inscripció a aquesta activitat és de 69 euros, i les places són limitades a 60 persones per a cada torn, tot respectant l'ordre d'inscripció.

Els nens i nenes de 3 a 10 anys que realitzin l'activitat Diveresport també tenen a la seva disposició un servei d'acollida, on realitzaran tallers, jocs esportius i jocs de taula, entre d'altres. L'activitat es desenvoluparà al pavelló municipal, de dilluns a divendres, de 12 a 1 del migdia. Aquest servei tindrà tres torns: del 26 de juny al 7 de juliol, del 10 al 21 de juliol i del 24 de juliol al 4 d'agost. El preu d'inscripció, que inclou el servei d'acollida i Diveresport, és de 90 euros. El nombre mínim de persones per a cada torn és de 6.

Una de les novetats d'aquest any és el Diveresport jove, destinat a tots els joves que els agrada l'esport, i en què es practicarà sortida en bicicleta, activitats aquàtiques + salvament i socorrisme aquàtic, circuit d'aventures, que inclou tir amb arc, orientació i escalada, esports alternatius i sortida a la platja + dinar. L'activitat, que es realitzarà si hi ha un mínim de 10 persones, va adreçat a nens i nenes de 10 a 16 anys, i es realitzarà del 10 al 14 de juliol, de 9 del matí a 1 del migdia. El preu d'inscripció és de 60 euros.

Aquests cursets de natació serviran per a aprendre a nedar o a perfeccionar els diferents estils de natació, i van adreçats a nens i nenes de 3 a 12 anys. L'horari de realització d'aquesta activitat, que tindrà lloc a la piscina municipal, és de dilluns a divendres, de 5 a 6 de la tarda, per als nens i nenes de 3 a 5 anys, i de 6 a 7 de la tarda per als infants de 6 a 12 anys. També s'han programat tres torns: del 26 de juny al 7 de juliol, del 10 al 21 de juliol i del 24 de juliol al 4 d'agost. El preu d'inscripció és de 34 euros per torn (es pot fer més d'un), i les places són limitades a 45 persones per torn, tot respectant l'ordre d'inscripció.

Els cursos de natació per a adults, que tindran lloc del 27 de juny al 28 de juliol, van adreçats a persones majors de 14 anys que vulguin millorar el seu estil, respiració i resistència aquàtica. L'horari de realització d'aquesta activitat, que es durà a terme a la piscina municipal, és dilluns i dimecres, de 7 de la tarda a 8 del vespre. El preu d'inscripció per a aquest curs és de 9 euros per setmana. Cal dir que els cursets de natació per a adults es realitzarà si hi ha un mínim de deu persones.

Una altra de les novetats d'aquest 2017 és el curs de natació per a nadons, que serveix per a familiaritzar el nadó amb el medi aquàtic per a reforçar la seva respiració i desenvolupar les habilitats motrius. L'activitat, que es realitzarà si hi ha un mínim de 5/6 nadons, tindrà lloc els dissabtes 1 i 22 de juliol, de les 11 a tres quarts de 12 del matí a la piscina municipal. El preu d'inscripció és de 10 euros (1 nadó + 1 adult) i de 12 euros (1 nadó + 2 adults).

L'aquagym, que es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol, va adreçat a les persones majors de 14 anys que vulguin realitzar diferents exercicis en el medi aquàtic. L'activitat tindrà lloc a la piscina municipal els dimarts i divendres de les 7 a les 8 del vespre. El preu d'inscripció és de 9 euros per setmana. L'activitat es realitzarà si hi ha un mínim de deu persones.

El campus de bàsquet va adreçat a nens i nenes de 6 a 16 anys que vulguin iniciar-se o perfeccionar l'esport de la cistella. A més, durant la darrera mitja hora, es dedicarà a fer activitats de recreació aquàtica a la piscina municipal. L'activitat es desenvoluparà al pavelló municipal de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia, en dos torns: del 26 de juny al 7 de juliol i del 10 al 21 de juliol. El preu d'inscripció al mateix és de 82 euros, i les places són limitades a trenta persones per torn, tot respectant l'ordre d'inscripció.

L'activitat, organitzada pel Club Futbol Montblanc, va adreçada a nens i nenes de 4 a 16 anys que vulguin iniciar-se o perfeccionar l'esport del futbol. El campus, que tindrà lloc al camp de futbol municipal, es desenvoluparà de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia, i es realitzarà en cinc torns: del 26 al 30 de juny, del 3 al 7 de juliol, del 10 al 14 de juliol, del 17 al 21 de juliol i del 24 al 28 de juliol. El preu d'inscripció és de 50 euros per torn. A més, hi ha un 10% de descompte per al segon germà o si es fa més de dos torns. Les places són limitades a 50 persones per torn, tot respectant l'ordre d'inscripció. La inscripció a aquest campus es realitzarà del 23 de maig al 22 de juny, tots els dimarts, dijous i divendres de dos quarts de 7 de la tarda a 8 del vespre, al despatx de coordinadors del camp de futbol.

La tercera novetat del 2017 és la celebració d'un campus de futbol sala, organitzat pel CFS Montblanc, i adreçat a nois i noies d'entre 5 i 13 anys que vulguin perfeccionar i practicar futbol sala. L'activitat tindrà lloc al pavelló municipal del 3 al 7 de juliol, de dos quarts de 5 a dos quarts de 8 de la tarda. El preu d'inscripció és de 48 euros, amb un 10% de descompte per al segon germà.

El campus de patinatge, organitzat pel Club Patí Montblanc, va adreçat a totes les persones, a partir de 3 anys, que vulguin iniciar-se i/o perfeccionar aquest esport. L'activitat tindrà lloc del 17 al 21 de juliol, al pavelló del Casal Montblanquí, de dos quarts de 6 a 7 de la tarda, i si es completés el primer grup, també es faria de les 7 a dos quarts de 9 del vespre. La inscripció té un preu de 32 euros, més una assegurança per als nous patinadors, i s'ha de formalitzar del 29 de maig al 20 de juny al mateix pavelló del Casal, els dimarts i dijous de 6 a 7 de la tarda, o a través del correu electrònic clubpatimontblanc@gmail.com.

Aquesta activitat, adreçada a majors de 16 anys, són sessions d'entrenament per a treballar la condició física de base a través de diferents activitats, i van a càrrec de l'entrenador i corredor professional Xavi Garcia. Els entrenaments tindran lloc del 3 al 28 de juliol, al pavelló municipal i a la pista d'atletisme del camp de futbol, en horari de dilluns i dijous, de 8 a 9 del vespre. El preu d'inscripció és de 30 euros per a tot el curs, que es realitzarà si hi ha un mínim de 10 persones.

L'horari d'inscripció i d'informació a les activitats esportives d'estiu és del 29 de maig al 16 juny al pavelló municipal d'esports, de dilluns a dijous de les 9 a les 12 del matí i divendres de 6 a 8 de la tarda. Per a realitzar la inscripció cal presentar el full d'inscripció que es proporcionarà al pavelló municipal degudament emplenat i portar una fotocòpia de la targeta sanitària, i realitzar el pagament de l'activitat corresponent. Tots els preus disposen d'una assegurança d'accident per inscrit.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada