Montblanc aprova la modificació urbanística de Montblanc Park i el Catàleg de masos

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat la modificació puntual del Pla Especial Urbanístic del càmping Montblanc Park. Les modificacions no suposen cap modificació sobre l'impacte paisatgístic de l'actuació i manté les mesures d'integració paisatgística de l'estudi del pla parcial.

Així, es dota la normativa d'un major grau de flexibilitat, sense que comporti una variació en el nombre total de places i amb el compliment de la normativa sectorial específica. Actualment, existeix una certa demanda de bungalows amb zona per a tenda o caravana adjacent, i amb la normativa actual no seria possible instal·lar zones de jocs o atraccions en àrees assenyalades com a zona d'acampada o la introducció d'ajustos motivats per les diferents mides de cada tipus de bungalow en relació a la seva implantació concreta en les àrees assenyalades. També es permet l'ampliació de les superfícies esportives i la implantació d'una nova piscina.

Finalment, s'hi inclouen modificacions a l'estructura viària i a la disposició de les zones d'acampada per aconseguir una major adaptació a la topografia del terreny i als camins existents. A més, es reserva com a espai per a serveis l'entorn de les dues cabanes de pedra seca amb una major superfície que l'actualment delimitada, i s'assenyalen zones de destinació exclusiva a albergs mòbils en el perímetre de la part encara no desenvolupada.


D'altra banda, la Junta de Govern també ha aprovat el Pla Especial del Catàleg de masos i construccions en sòl no urbanitzable del municipi. L'objectiu del pla és situar el context territorial i legal del Catàleg i justificar la metodologia i els criteris emprats. El Pla Especial inclou una memòria justificativa i es completa amb la normativa que regularà la seva aplicació, el llistat de les construccions i les fitxes individualitzades i la cartografia per a la seva localització.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada