L'Institut Jaume Huguet de Valls fa al Centre Cultural la festa de graduació de final de curs

Després de l'avaluació final de 2on de Batxillerat a l'Institut Jaume Huguet-Antiga Escola del Treball de Valls, han estat nou els alumnes que han excel·lit en la seva graduació acadèmica, ja que han obtingut una nota mitjana superior al nou. Quatre d'aquests alumnes han obtingut les matrícules d'honor que aquest curs pot concedir l'Institut; aquests alumnes podran gaudir de la gratuïtat de la matrícula en el primer curs de carrera universitària.

Els alumnes que han obtingut una nota d'Excel·lent en el Batxillerat han estat Jaume Boada Ramon, del batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol cursar Medicina a la Universitat de Barcelona; Mariona Montalà Sanahuja, del batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar Filosofia, Política i Economia a la Universitat Pompeu Fabra; Gemma Ferré Oller, del batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol cursar Medicina a la Universitat Pompeu Fabra; Laura Nolla Sabater, del batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar el doble grau de Filosofia i Economia a la Universitat de Girona; Joana Clara López Rull, del batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol cursar Farmàcia i Nutrició, un doble grau a la Universitat de Barcelona; Adriana Romeo Boada, del batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar Educació Social a la Universitat Rovira i Virgili; Joana Aubia Bonachí, del batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar el doble grau d'INEF i Educació primària a la Universitat de Lleida; Genís Vives Cantero, del batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol cursar Dret a la Universitat de Barcelona; i, Jennifer García Giner, del batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar Psicologia a la Universitat de Lleida.

En el decurs de l'acte acadèmic de la festa de graduació de final de curs, que tindrà lloc al Centre Cultural Municipal quest dimecres, 7 de juny, a les 7 de la tarda, aquests alumnes rebran el diploma acreditatiu. La quantitat d'alumnes que aquest curs s'han graduat amb una nota extraordinària en el Batxillerat posa en valor el nivell d'excel·lència en aquesta etapa educativa a l'Institut Jaume Huguet.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada