L'Ajuntament de Vila-rodona regula els moviments de terres en sòl no urbanitzable

L'Ajuntament de Vila-rodona ha aprovat definitivament un Reglament municipal de moviments de terres en sòl no urbanitzable. L'objectiu del reglament, a més de regular tots els aspectes referents a les sol·licituds I atorgament de llicències municipals per l'execució d'obres de moviments de terres en sòl no urbanitzable, també pretén regular aspectes de conservació I manteniment dels camins municipals.

Així, el document fa referència als criteris que caldrà aplicar en les actuacions en zones afectades per carreteres o en zones de protecció de torrents, rieres i rius; les rompudes en les zones de terreny forestal; l'execució de talussos; les plantacions en talussos i marges; o la preservació de camins rurals directament afectats per les llicències de moviments de terres. També regula altres aspectes com la construcció de tanques a les finques directament afectades per les llicències de moviment de terres. El contingut complert del Reglament es pot consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada