L'Ajuntament de Valls ha pagat, des del 2005, rebuts de l'aigua de l'empresa dels aparcaments

L'empresa Sorea ha estat facturant a l'Ajuntament de Valls el consum d'aigua que feia l'aparcament de Sant Francesc, que gestiona l'empresa Empark Aparcamientos y Servicios SA. Aquesta situació s'ha estat produint des del 2005 sense que ningú ho advertís fins a l'actualitat i, per aquest motiu, el Consistori vallenc ha arribat a assumir fins a un total de 4.111,15 euros en concepte dels rebuts de subministrament de la concessionària del pàrquing.

L'aparcament de Sant Francesc és explotat en règim de concessió per la UTE Empark Aparcamientos y Servicios, SA-Cespa SA des del 9 de maig de 2005, d'acord amb el contracte signat en aquella data per l'alcaldessa Dolors Batalla i pel representant de la UTE. Des de llavors, Sorea "ha emès factures pel subministrament d'aigua a l'aparcament esmentat, a nom de l'Ajuntament de Valls, per un import de 4.111,15 euros des de l'inici de l'explotació fins a l'actualitat". Això malgrat les clàusules de la concessió deixaven clar que "totes les despeses derivades de l'explotació de l'aparcament seran per compte de l'adjudicatari, com els serveis d'aigua, energia elèctrica, així com els impostos, taxes i arbitris".

No ha estat fins al 23 de gener d'aquest 2017, gairebé 12 anys després, que l'Ajuntament de Valls ha aprovat una proposta de resolució que reclama a l'empresa la devolució d'aquesta quantitat, a banda dels rebuts que puguin seguir arribant de manera errònia. En concret, s'acorda "l'exacció de 4.111,15 euros a Empark Aparcamientos y Servicios SA-Cesp, SA, Unión Temporal de Empresas, a reserva dels imports que es puguin meritar amb posterioritat a la data d'aquesta resolució, advertint que la garantia prestada en el contracte de concessió de l'explotació de l'aparcament de Sant Francesc respondrà en cas d'impagament".
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada