L'Ajuntament de Valls aprova la contractació de publicitat un cop ja ha sortit publicada

L'Ajuntament de Valls va aprovar la contractació de la publicitat de la jornada del 'Mercat del Recanvi' un cop els anuncis ja havien sortit publicats en diferents mitjans de comunicació comarcals i de la demarcació de Tarragona. En total, el Consistori vallenc va destinar 3.198,19 euros a la campanya de difusió per a determinats mitjans que, segons consta a la Junta de Govern, no va recomanar un tècnic de comunicació de l'Ajuntament sinó la tècnica de Medi Ambient.

Així, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls que es va celebrar el matí del 16 de juny va acordar destinar dos anuncis de la campanya de 398 euros a dos mitjans de comunicació comarcal i un de 450 euros a un mitjà de la demarcació de Tarragona. Es dóna la circumstància que aquell mateix matí del 16 de juny, quan es va aprovar la despesa, la publicitat ja havia aparegut impresa en aquests mitjans com no podia ser d'altra manera, ja que el 'Mercat del recanvi' es celebrava l'endemà, 17 de juny.

L'acord de la Junta de Govern del 16 de juny també va autoritzar la impressió de 12.000 fulletons i embustiar 8.000 fulletons de la campanya, una encàrrec impossible de realitzar d'un dia per a un altre. També va encarregar l'emissió de 50 falques de publicitat a una emissora de ràdio, la qual cosa suposaria emetre aquest missatge comercial cada 28 minuts, incloses les hores de la nit.


Aquest acord de la Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls va ser pres per l'alcalde, Albert Batet Canadell, amb la resta de membres Jordi Cartanyà Benet, Martí Barberà Montserrat, Òscar Peris Ròdenas, Judit Fàbregas Gaya, Joan Carles Solé Estil·les, Enric Garcia Carmona i Núria Gavarró Rodríguez, segons consta a l'acta.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada