L'Ajuntament de Santa Coloma de Querat licita les obres d'arranjament de la plaça de la Pau

L'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha tret a concurs la realització de les obres d'arranjament i millora de la plaça de la Pau amb un pressupost de licitació de 229.503,04 euros. Segons el projecte, la necessitat d'aquesta actuació bé donada pel fet que l'estat actual de la plaça presenta una pavimentació en mal estat. Alhora, es condicionarà l'entorn del santuari de Santa Maria de Bell·lloc. La superfície total de l'àmbit d'actuació és de 2.211,99 metres quadrats.

Així, s'actuarà la pavimentació i urbanització de la plaça de la Pau millorant també l'actual sistema d'escales i pavimentació irregular, corregint l'evacuació de les aigües pluvials que afecten l'ermita i generant un sistema de marges que dotin l'àmbit de la possibilitat d'acollir esdeveniments públics tals com concerts, audicions, representacions i altres actes de caire cultural. Tot això, mantenint la funcionalitat actual com a plaça i zona de passeig per la zona verda contigua.

El projecte de l'Ajuntament proposa una neteja visual de l'àmbit, eliminant en primer lloc els tres arbres que impedeixen la visualització completa de l'ermita, eliminant la font esfondrada i substituint les escales actuals per un sistema de marges i escales que permetin la contemplació de l'entorn en el dia a dia i la seva ocasional utilització per a esdeveniments de caire públic. També corregint les pendents de la plaça per evitar en el possible l'afectació de les aigües pluvials al santuari.

Així, es renova el paviment del vial que la travessa, que ara serà de prioritat invertida. També es realitzaran unes grades noves en el lloc de les escales actuals per tal de permetre actes culturals, i alhora es renovarà i complementarà l'enllumenat de tota la plaça.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada