L'Ajuntament de Passanant i Belltall licita la gestió de les barres de bar de Festa Major

L'Ajuntament de Passanant i Belltall ha aprovat les bases reguladores del procediment que han de servir per seleccionar el beneficiari de la col·locació i explotació de les barres de bar de la Festa Major del 2017. De la mateixa manera, s'obre el termini de presentació de proposicions, per un termini de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà a la darrera publicació en el BOPT, en el perfil del contractant o en el taulell d'anuncis de la Corporació.


L'adjudicatari haurà d'oferir el servei de begudes amb preus populars establerts, serveis de sopars, el servei de vermut popular del 13 d'agost, el servei de sopar 22 d'agost, entre altres. L'adjudicatari instal·larà una barra a Belltall d'aproximadament 6 metres, i a Passanant d'aproximadament 11 metres en el lloc establert i serà l'encarregat de muntar-ho i recollir-lo un cop finalitzi la festa. S'estableix unn cànon mínim de 2.000,00 euros que pot ser millorat en l'oferta presentada pels participants. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada