L'Ajuntament de la Riba aprova les noves taxes d'aplicació a la Llar d'Infants municipals

L'Ajuntament de la Riba ha aprovat definitivament la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació del servei de llar d'infants municipal i la modificació del Reglament de règim intern de la Llar d'Infants municipal. L'aprovació definitiva es produeix un cop ha transcorregut el termini d'exposició públics sense que s'hagin presentat al·legacions.

Així, segons la nova taxa, el preu de la matriculació anual única per curs escolar serà de 65 euros. La quota mensual alumnes del curs P0 serà de 120 euros; i del curs P1 i de P2 de 110 euros. La quota mensual reduïda del curs P0 serà de 40 euros i la quota mensual reduïda dels cursos P1 i P2 de 33 euros. Pel que fa a la quota anual per despeses de material serà de 30 euros i es liquidarà fraccionadament en tres rebuts cada tres mesos durant el curs escolar. Pel que fa al servei de permanència, s'estableix en 3,5 euros cada hora o 60 euros si s'utilitza el servei tot el mes. La quota del servei d'acollida és 10 euros mensuals i la del monitor del menjador de 2,5 euros diaris.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada