L'Ajuntament d'Alcover obre un procés selectiu de borsa de treball d'Educador de la Llar d'infants

L'Ajuntament d'Alcover ha aprovat les bases i la convocatòria del procés selectiu, pel sistema de concurs-oposició, per a la constitució d'una borsa de treball d'Educadors per a la Llar d'Infants Municipal per a la cobertura d'eventualitats o necessitats temporals o vacants sobrevingudes. Per accedir a la convocatòria cal estar en possessió del títol de Tècnic Superior en Educació Infantil o títol equivalent, o bé estar en condicions de tenir l'acreditació corresponent en la data que acaba el termini de presentació de sol·licituds.

Les persones aspirants que desitgin prendre part en aquesta convocatòria han de presentar una instància normalitzada de sol·licitud d'admissió, que poden descarregar en aquest enllaç junt amb les bases, manifestant que reuneixen totes les condicions exigides i de l'original o fotocòpia degudament compulsada del títol exigit. El termini per presentar les sol·licituds per participar en el procés selectiu és de 20 dies naturals a comptar a partir d'aquest dimecres, 7 de juny.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada