La reparació de la coberta de Sant Roc de Valls requerirà d'una partida complementària

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Valls ha adjudicat els treballs complementaris de sanejament, neteja i aplicació de pintura antioxidant a les zones oxidades de l'estructura metàl·lica que no estaven previstos en el pressupost inicial de les obres de rehabilitació integral de la coberta del pati del claustre de l'edifici de Sant Roc. Per a aquests treballs s'ha contractat a l'empresa Sertec Integral Vilca SL per un import total de 4.191,44 euros.


El 6 de març, es va aprovar, amb caràcter d'emergència, i mitjançant Decret d'Alcaldia, la contractació dels treballs per a la reparació integral de la coberta del pati del claustre de l'edifici de Sant Roc. Segons l'acta de la Junta de Govern, un posterior informe emès per part de l'aparellador municipal "constata la greu degradació (oxidació) dels elements estructurals que sustenten la coberta i que no estava previst en el pressupost inicial de les obres de rehabilitació". La confirmació de l'estat general d'aquesta estructura fa "necessari i imprescindible" realitzar prèviament la seva reparació abans de la col·locació de les noves plaques de la coberta.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada