La Generalitat convoca el concurs per proveir una notaria de l'Espluga de Francolí

El Departament de Justícia de la Generalitat ha convocat el concurs per proveir les notaries de Catalunya vacants, entre les quals es troba la de l'Espluga de Francolí, pertanyent al districte de Valls, que va quedar deserta en concurs precedent. Poden participar en la convocatòria tots aquells notaris que compleixin els requisits que disposa el Reglament notarial i no estiguin afectats per les limitacions recollides en aquest text legal.

A més, els participants en el concurs hauran d'acreditar que el despatx de la notaria estarà en condicions d'atendre els ciutadans i ciutadanes en qualsevol de les dues llengües oficials. A aquest efecte, l'acreditació de coneixement de català s'ha d'efectuar en el moment de presentació de la sol·licitud de participació en el concurs. També hauran de presentar una declaració jurada o promesa formal que la persona participant es compromet a disposar de personal contractat amb la categoria professional d'oficial jurídic que disposi del certificat de nivell C1 de coneixement de català de la Direcció General de Política Lingüística, o d'un dels altres títols, diplomes i certificats equivalents.


En el cas que es presenti més d'una sol·licitud per participant davant la mateixa administració, serà considerada vàlida i tinguda en compte a tots els efectes la presentada en primer lloc de manera que la resta de sol·licituds queden automàticament invalidades. Una vegada presentades les sol·licituds, no es podrà desistir de les pretensions que s'hi hagin formulat ni es podran modificar.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada