La Cooperativa Agrícola de Barberà presenta el vi escumós 'Cabanal', elaborat amb mètode ancestral

En el marc de la 8a Festa del Trepat de Barberà de la Conca, la Cooperativa Agrícola de Barberà presenta aquest diumenge, 18 de juny, a les 11 del matí, al celler, el vi escumós 'Cabanal'. A més, durant tot el cap de setmana es duran a terme diversos actes amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta varietat de raïm, autòctona de la Conca de Barberà, que produeix vins i caves de gran qualitat, molt aromàtics i frescos.

'Cabanal' és un vi escumós elaborat amb mètode ancestral que la cooperativa de Barberà produeix de forma pionera a la Conca de Barberà. De fet, es tracta del primer celler de Catalunya que empra la varietat trepat per a l'elaboració d'un escumós amb mètode ancestral. Es tracta d'un mètode diferent al tradicional que s'utilitza per a l'elaboració de cava. Es caracteritza perquè s'obtenen escumosos molt frescos i afruitats, ja que el vi s'embotella abans de finalitzar la fermentació, la qual cosa fa que la presa d'escuma resultant es produeix a partir de la transformació dels sucres naturals del propi vi per part dels llevats, sense afegir-ne més.


També diumenge, la Cooperativa Agrícola de Barberà té previst organitzar una trobada de col·leccionistes de plaques on presentarà la nova placa del vi escumós 'Cabanal' i un esmorzar popular a base de productes de la terra i vi rosat trepat. Prèviament, aquest dissabte, 17 de juny, de la 1 del migdia a les 4 de la tarda, hi haurà una zona de Food Trucks al voltant del celler cooperatiu, que oferirà la possibilitat de complementar aquesta oferta de restauració en caravanes amb vins i caves de trepat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada