La Conca de Barberà ofereix una desena de propostes per a la nit més curta de l'any

Conesa: A les 9 del vespre, al Pati, sopar popular i focs artificials.

L'Espluga de Francolí: A dos quarts de 7 de la tarda, a la Font Baixa, arribada de la Flama del Canigó. A les 7 de la tarda, a la plaça Montserrat Canals, encesa del peveter i parlaments. A dos quarts de 8 del vespre, a la plaça Montserrat Canals, activitats a càrrec del Grup Escolta. A dos quarts d'11 de la nit, espectacle pirotècnic amb els Diables de l'Espluga. A les 12 de la nit, a la plaça Montserrat Canals, lectura del manifest i encesa de la foguera. A dos quarts d'1 de la nit, a la plaça Montserrat Canals, música de revetlla. A dos quarts de 2 de la nit, concert de Xeic! Seguidament, DJ Casogi i DJ Rico-Rico.

Montblanc: Montblanc celebrarà la revetlla de Sant Joan amb l'arribada de la Flama del Canigó, un dels actes més tradicionals del calendari festiu català. La flama del Canigó arribarà a Montblanc a dos quarts de vuit del vespre al portal de Sant Antoni. Des d'allà, es farà un recorregut fins a la plaça Major, on es farà la rebuda i es llegirà el missatge 2017. També hi actuarà la Coral Flor de Lis de Montblanc.

Pontils: A dos quarts de 10 del vespre, davant de la piscina, sopar popular, foguera, petards i coca.

Santa Coloma de Queralt: A partir de les 8 del vespre, arribada de la Flama del Canigó a la plaça Catalunya. Seguidament, passeig de la Flama pels ravals de la vila. A continuació, a la plaça Major, Benvinguda de la Flama, lectura del manifest, encesa del foc i coca per a tothom. Al vespre, sopar i festa al Casal.

Sarral: A dos quarts de 7 de la tarda, les autoritats locals recolliran la Flama del Canigó a l'Espluga de Francolí. A les 9 del vespre, a l'esplanada davant el pavelló, encesa de la foguera a càrrec de Joan Fontanals Bonet. Seguidament, coca i xocolata per a tots els assistents.

Solivella: A dos quarts de 9 del vespre, arribada de la flama del Canigó procedent de l'Espluga de Francolí que hauran anat a buscar els Amics Solivellencs de la Flama del Canigó que, juntament amb joves de la vila, serà portada a relleus. Tot seguit, des de la plaça Major, sortida de la Flama del Canigó que serà portada per les autoritats, l'Hereu i la Pubilla infantils i Pubilles Majors. Aniran acompanyats dels grallers Lus Xipellis i els timbals dels Rigor Mortis. Seguici popular fins a la plaça de Sant Joan on es faran els respectius parlaments i la lectura del manifest. Ofrena dels feixos de llenya dels solivellencs, associacions, etc. que formaran part de la foguera. Tot seguit, encesa del foc per Hereu Infantil, Carles Andavert Trilla, i la Pubilla Infantil, Isolda Sans Sabaté, que també tallaran la coca amb cireres. Seguidament, a la sala de la Societat, sopar i ball amb el grup Kompas.

Vilanova de Prades: A tres quarts de 7 de la tarda, anada a la recollida de la Flama de Canigó. A les 7 de la tarda, recollida de la Flama del Canigó a l'Espluga de Francolí per part de les autoritats locals. A dos quarts de 10 del vespre, entrada al camp de futbol de la Flama acompanyada de les autoritats i de tots els acompanyants per fer l'encesa de la foguera de Sant Joan. A un quart d'11 del vespre, sopar popular organitzat pel Casal de Vilanova de Prades.


Vimbodí i Poblet: A dos quarts de 10 del vespre, a la zona poliesportiva, sopar a la piscina. A tres quarts de 12 del vespre, lectura del manifest i encesa de la foguera. Seguidament, ball amb el grup Voralmar.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada