Empreses del sector enoturístic coneixen de primera mà l'oferta de la Conca de Barberà

L'Agència Catalana de Turisme organitza un viatge de benchmarketing per a empreses del sector enoturístic català amb l'objectiu de donar a conèixer de primera mà l'oferta turística relacionada en el món del vi i la vinya diferenciada de la Conca de Barberà. Aquest viatge compta amb el suport del Patronat de Turisme de Costa Daurada i la col·laboració del Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Fa dos anys l'Agència va iniciar dins el seu programa d'enoturisme aquestes jornades de benchmark adreçades als professionals per tal que coneguin experiències d'altres territoris. El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha confeccionat un intens programa per donar a conèixer el màxim número d'experiències possibles i de diversos àmbits per a aquest divendres ,16 de juny.

La jornada iniciarà a Mas Foraster de Montblanc amb la visita al celler i un esmorzar a pagès. A continuació al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí es farà una presentació del distintiu 'TRE PAT', el segell dedicat al trepat, varietat autòctona de la DO Conca de Barberà i de la Festa del Trepat. Seguidament en el mateix espai es presentarà el producte enoturístic del Museu, El Vi fa sang. En acabar de dinar, al restaurant Molí de Mallol de Montblanc, es continuarà en direcció a Vilanova de Prades on es visitaran les vinyes i es realitzarà l'activitat de maridatge de vins del celler Vega Aixalà amb tòfona de la Conca. Aquesta activitat inclourà una demostració de cercar tòfones. Per finalitzar i de tornada a Montblanc, se seguirà una ruta panoràmica dels camps de vinyes de Vimbodí i el monestir de Poblet.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada