El PP de Valls condemna l'agressió a l'alcalde de Cabra però s'equivoca amb el nom

El regidor del PP de Valls, Francesc Caballero, ha presentat una moció al Ple de dilluns, 27 de juny, de rebuig a les agressions que ha patit l'alcalde de Cabra del Camp. Segons assenyala la moció, "en els darrers dies, i en diverses ocasions, l'alcalde de Cabra del Camp Sr. Salvador González, ha estat víctima de vàries agressions amb lesions, motivades per la seva condició d'Alcalde de la seva població".

Es dóna la circumstància que l'alcalde de Cabra del Camp, que va accedir al càrrec arran una recent moció de censura, és Salvador Pérez Serrano. En la composició actual del Consistori de Cabra del Camp tampoc no hi ha cap regidor que s'anomeni Salvador González. L'errada ha passat inadvertida després d'entrar al registre, passar per la comissió informativa on hi ha tots els grups municipals i ser revisada pels serveis jurídics.

A l'exposició de motius de la moció, el PP de Valls, el PP ·manifesta el rebuig total i absolut contra tot acte de violència, sigui en l'àmbit que sigui, així com també condemna les agressions sofertes per l'Alcalde de Cabra del Camp, Sr. Salvador González" i en la seva part resolutiva demana que el Ple de l'Ajuntament de Valls manifesti aquest rebuig i la "condemna de les agressions sofertes per l'Alcalde de Cabra del Camp, per raó de la seva ideologia i del seu càrrec, manifestant que cap discrepància justifica l'ús de la violència en una societat democràtica". També demana "donar trasllat d'aquests acords a l'Ajuntament de Cabra del Camp i al seu Alcalde, Sr. Salvador González".
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada