El PDeCAT de Valls aposta per fer millores dels carrers sense aplicar contribucions especials

L'assemblea d'associats del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Valls va aprovar la proposta de resolució que manifesta el compromís de mantenir les inversions continuades en la millora de la via pública de la ciutat i fer-ho sense aplicar contribucions especials als veïns, garantint el ple finançament a través del pressupost de l'Ajuntament o de línies de subvenció públiques d'altres administracions.

La resolució destaca que, tot i que la normativa possibilita l'aplicació de contribucions especials en inversions de millora urbanística, l'Ajuntament ha de continuar executant-les íntegrament amb finançament públic, sense repercutir-ne el seu cost als veïns afectats. La proposta, presentada pel regidor a l'Ajuntament de Valls Joan Carles Solé i aprovada per l'assemblea del Partit Demòcrata celebrada dimecres, 7 de juny, destaca que la millora de la via pública ha de mantenir-se com a prioritat ja que són imprescindibles per la cohesió social i urbanística del conjunt de la ciutat, de les seves zones comercials i barris, i en especial perquè la millora de serveis a carrers i places són claus per la qualitat de vida i benestar dels vallencs.

Per aquests motius, el Partit Demòcrata considera que les inversions urbanístiques han de continuar realitzant-se a càrrec del pressupost municipal o a través de finançament públic procedent d'altres administracions, sense que s'apliquin contribucions especials als veïns afectats. Així, des de l'any 2003, no s'han aplicat càrrecs als veïns per obres com la reforma urbana del Call Jueu, als carrers Artús i Sant Isidre, Tomàs Caylà, Església, Sant Oleguer, Verdura, Espardenyers, Forn Nou o la plaça del Carme, com tampoc les realitzades a les zones comercials de Paborde, Germans Sant Gabriel i Avenir o al carrer Major de Fontscaldes, entre les més recents. Amb aquest compromís aprovat per l'assemblea, les properes obres de millora urbanística programades, entre elles les que es realitzaran al carrer Jacint Verdaguer i passeig dels Caputxins, s'executaran sense que els veïns hagin de fer front a contribucions especials.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada